Lighting

/Lighting
Lighting 2018-01-26T14:26:52+00:00

Romaro Verlichting

“Precies wat u wilt zien” Dat is het resultaat van optimale openbare verlichting. U ziet wat u wilt zien, op straat en in het buitengebied, maar ook in het beleid, budgettering en rapportage. Romaro International is gespecialiseerd in het ondersteunen bij de realisatie van openbare verlichting. Gemeenten, overheidsinstanties, aannemers en projectontwikkelaars betrekken Romaro International bij uiteenlopende projecten. Ook assisteren of initiĆ«ren we beleid, onderzoek en realisatie. Maar altijd begint het met die ene vraag: “Wat wilt u precies zien?”

Openbare verlichting is voor u wellicht geen dagelijks onderwerp van gesprek en toch als het op beslissingen aankomt, ervaart u hoeveel belangen een rol spelen. U wilt de wijkbewoners of uw opdrachtgever een veilige en aantrekkelijke woon/leefomgeving bieding en tegelijk het energieverbruik beperken en duurzame keuzes maken.

Daarnaast kijkt u vooruit, naar aspecten als levensduur en onderhoud. Maar wat betekent dit voor de openbare verlichting? Welke keuzes kunt u verdedigen en op basis van welke argumenten? Heeft u voldoende specifieke kennis in huis en heeft uw team voldoende capaciteit? Romaro International ondersteunt u in alle fasen van projecten, van beleidsoriƫntatie tot controle van armaturen. van strategisch tot praktisch.

  • Engineering
  • Lichtmetingen
  • Toetsings-en opleveringskeuringen
  • Onderhouds- en nieuwbouwbestekken
  • Begeleiden aanbestedingen